שדרוג מערכות בקרה

חברת קונטאל מציעה פרויקטי שדרוג מערכות בקרה וחשמל במתקני תעשייה. לחברה מומחיות ספיציפית ומתודולוגיה סדורה לתחום שדרוגי מערכות. העבודה מבוצעת באופן מתוכנן תוך השבתה מינימלית של מערכי היצור. קונטאל מציעה שדרוג כולל של מערכות הבקרה במתקני הייצור, על כל חלקיהן, כולל ,תכנון מפורט, יצור לוחות פיקוד ובקרה עבודות חיווט והתקנה באתר של לוחות הבקרה ומכשור שדה, הבקרים המתוכנתים, וסתי מהירות המנועים, ומערכות ההגנה על הציוד הסובב. קונטאל מבצעת את הפרויקטים תוך שימוש בטכנולוגיות המובילות בעולם מבית Rockwell Automation, וסדרות בקרים מתוצרת חברת Allen-Bradley. במהלך הפרויקטים מבוצע תכנון המאפשר חזרה-לאחור בכל שלב במהלך ההרצה במקרה של תקלה. לקונטאל סט-כלים של היצרן המשמש להסבות תוכנה אוטומטיות וכן מתאמים המאפשרים חסכון בחיווט ואפשרות חיבור של ארגזי IO ישנים אל מערכות בקרה חדישות. לקונטאל גם נסיון מוכח בשדרוג בסביבה נפיצה תוך שימוש באמצעי הגנה המובילים בתעשייה.

מאמרים מקצועיים בתחום "שדרוג מערכות בקרה"

אפליקציות חדשות לסמארטפונים ולטאבלטים

נכתב בתאריך 24.01.12 שייך לקטגוריות "אוטומציה ובקרה תעשייתית"

בשנים האחרונות ניתן להבחין בַּכמות ההולכת וגדלה של מכשירים סלולאריים מתוחכמים שסובבים אותנו.

להמשך המאמר

חדשות Rockwell Automation – Allen-Bradley

נכתב בתאריך 23.01.12 שייך לקטגוריות "אוטומציה ובקרה תעשייתית"

חברת Rockwell Automation הכריזה לאחרונה על ייצור והפצה של בקרים חדשים בסדרת CompactLogix.

להמשך המאמר

קונטאל הינה המפיצה הרשמית של מוצרי הראייה הממוחשבת של חברת ™Cognex בישראל

נכתב בתאריך 23.01.12 שייך לקטגוריות "אוטומציה ובקרה תעשייתית, חדשות"

קבוצת קונטאל חתמה על הסכם עם חברת קוגנקס (™Cognex) העולמית להפצת מערכות לראייה ממוחשבת (Machine Vision) לתעשייה.

להמשך המאמר

קונטאל תספק את מערכות הבקרה בפרויקט הקמת מתקן ההתפלה בשורק

נכתב בתאריך 23.01.12 שייך לקטגוריות "אוטומציה ובקרה תעשייתית, חדשות"

חברת IDE בחרה בפתרונות של Allen-Bradley/Rockwell Automation עבור פרויקט הקמת מתקן התפלת המים בשורק, המבוצע על-ידי חברת IDE וקרן האצ'יסון.

להמשך המאמר

פינת הטיפ: והפעם על סטנדרט IS 88 ותוכנת Factory talk

נכתב בתאריך 05.09.11 שייך לקטגוריות "אוטומציה ובקרה תעשייתית"

סטנדרט IS88 פותח על-ידי איגוד יצרנים וצוות מומחים בתהליכי אצווה (batch processing). הסטנדרט האמריקאי הוא ISA S88.01-1995 והמקביל שלו ב-IEC הוא סטנדרט IEC 61512-1-1998, המוכר יותר בשם ISA-88, או בקיצור S88.

להמשך המאמר